Foglalás és árak

 Vendégházainkban legfeljebb 4 személy számára tudunk szállást biztosítani. A vendégházak önellátók, ehhez rendelkeznek jól felszerelt konyhával és az udvaron lehetőség van bográcsozásra és sütögetésre.
A szállás az érkezés napján 14 órától elfoglalható, és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni.  Egyéni egyeztetés alapján a foglaltság függvényében rugalmas érkezési és távozási időpontokra is van lehetőség.

A foglalási díjak a teljes vendégházra vonatkoznak, éjszakánként értendőek. Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza.

 Vendégházaink legalább 2 éjszakás időtartamban foglalhatók, kivéve a nyári (június-augusztus) és a kiemelt időszakok. Vendégházaink 48.000 forint/éjszaka áron foglalhatóak legfeljebb 4 fő részére.
A kiemelt időszakok árazása ettől eltérhet. 

 Aktuális árainkról, akcióinkról kérjük a lenti űrlap kitöltésével érdeklődjenek.

Amennyiben Vendégházunkban kíván foglalni, kérjük az alábbi űrlap kitöltésével jelezze felénk. Az e-mail megérkezése után visszajelzünk az Ön által megadott e-mail címre, hogy a kért időszakban van e lehetőség foglalásra. Amennyiben tudunk szálláshelyet biztosítani a kért dátumra, a foglalás 50 százalék előleg befizetésével kerül véglegesítésre, melynek teljesítésére 3 munkanap áll rendelkezésre. Az előleg fizetés történhet átutalással vagy OTP Szép Kártyás befizetéssel. A fennmaradó összeget érkezéskor lehet kiegyenlíteni. 

Az érkezési nap előtti 30. nap és az érkezési nap előtti 10. nap között lemondott foglalás előlegét nem áll módunkban visszautalni, de lehetőséget biztosítunk másik időpont választására a szabad helyek függvényében. Az érkezés előtti 10 napban lemondott foglalás kötbére a szállásdíj összege.